Werken bij Ambi Pack;
 BBL Procesoperator

Een afwisselende leer- en werkomgeving in een leuk team. 

BEDRIJFSPROFIEL

Ambi Pack is een co-producent en co-packer van voedingssupplementen, medical devices, cosmetica en medicijnen. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Jan Tio en een echt familiebedrijf. Dat betekent een enorme toewijding, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit gecombineerd met een informele sfeer.

De afgelopen jaren is de organisatie dankzij een gezonde groei en ontwikkeling steeds professioneler geworden. Van een klein bedrijf met vijf medewerkers heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een specialist met 75 medewerkers. Onze medewerkers bepalen de kwaliteit die wij iedere dag leveren, je maakt dan ook wezenlijk deel uit van een hecht team dat iedere dag probeert de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

BBL OPERATORS 

Voor onze productie- en verpakkingsafdelingen, waar geneesmiddelen, cosmetica, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen worden geproduceerd en verpakt, zijn we op zoek naar Operators om het vak te leren. Je werkt in dagdienst. We werken o.a. met capsuleer-, tabletteer-, sachetteer- en blistermachines en beschikken over diverse afvullijnen. 

Voorkomende werkzaamheden die jij gaat leren:

  • Voorbereiden van productie- en verpakkingsorders
  • Bedienen en - bij voldoende technisch inzicht - omstellen van onze apparatuur
  • Verwerken van gereed product
  • Naleven en invullen van productieprotocollen

Jouw profiel

  • Je bent flexibel en toont inzet
  • Je werkt hygiënisch en nauwkeurig
  • Je hebt technisch inzicht

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende werkomgeving in een leuk team waar je een leuke leertijd zult hebben. De arbeidsvoorwaarden zijn conform Minimum loon. Normaliter zijn de werktijden van 8:00 - 16:30 h. 

REAGEREN

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel en ben jij op zoek naar een leerplek binnen een groeiend bedrijf? Solliciteer dan via onderstaande button.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.