Voedingssupplementen

Produceren en verpakken van uiteenlopende producten – van producten voor een goede weerstand tot nutricosmetics en van glucosamine tot probiotica.

Medische hulpmiddelen

Produceren en verpakken van medical devices – van afslankhulpmiddelen tot cardiovasculaire gezondheidsproducten en van digestive health tot immune health.

Farmacie

Verpakken en ompakken onder GMP-certificering van vaste toedieningsvormen in blisters, potten en sachets. Daarnaast alle mogelijke vormen van secundaire verpakkingen.

Cosmetica

Verpakken van diverse cosmetica, zoals doucheproducten en gezichtsmaskers. Als opvallende promotionele ondersteuning of als handige eenheidsverpakking.

Voeding

Verpakken van onder meer maaltijdvervangers en shakes, maar ook kruiden en sauzen. Wij verzorgen het complete proces van verpakken in sachets, stickpacks of potten.

Overige markten

Staat uw markt er niet bij? Neem dan zeker contact met ons op. Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden. Zo hebben we in het verleden ons portfolio regelmatig uitgebreid.

Het productie- en verpakkingsproces in vogelvlucht

Uw aanvraag voor voedingssupplementen

Uw aanvraag

Zodra u uw aanvraag indient, zal onze sales afdeling deze verwerken en beoordelen. We nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen.

De ontwikkeling van uw voedingssupplementen

Ontwikkeling

U levert uw receptuur en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in productie en packaging.

Inkoop van grondstoffen

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

De productie van uw voedingssupplementen

Produceren

Met eigen machines verzorgen we de productie van capsules, (gecoate) tabletten of blends voor u.

De verpakking van uw voedingssupplementen

Verpakken

We verpakken de capsules, (gecoate) tabletten of blends volautomatisch in blisters, potten, sachets of stickpacks. Desgewenst weer verder verpakt in consumentendoosjes.

De verzending van uw voedingssupplementen

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Kwaliteit gewaarborgd, innovatie verzekerd

Ambi Pack is al 25 jaar de coproducent en verpakkingsspecialist voor opdrachtgevers in uiteenlopende markten. Onze productielijnen zijn ingericht op capsuleren en tabletteren en onze verpakkingslijnen op blisters, potten, sachets en stickpacks, maar we staan open voor innovatie en komen samen met u altijd tot een oplossing die perfect past. Daarbij profiteert u van onze ervaring en certificeringen, als ISO 13485, FSSC 22000 en GMP. Alles wat we samen ontwikkelen voldoet aan de eisen van uw markt.

eko-logo-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten button_10-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten ambipack-medicatie verpakkingen-tabletteren AmbiPack- supplementen producent - voedingssuplementen

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738