Cosmetica
verpakken

Ambi Pack geeft uw cosmetica en verzorgingsproducten de verpakking die ze verdienen. We denken met u mee over de packaging met de ideale uitstraling en de sampleverpakking met de meeste attentiewaarde. Zo laten we uw producten stralen.

Cosmetische verpakkingen

Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw cosmetische producten exact volgens uw wensen verpakt. Daarbij profiteert u van onze jarenlange ervaring in de cosmeticabranche. We weten wat aanspreekt in de praktijk en dankzij onze goede relaties met diverse leveranciers van verpakkingsmaterialen kunnen we scherp inkopen en verpakkingen op efficiënte schaal produceren.

We zijn gespecialiseerd in sachets, tijdschriftensachets en stickpacks voor de verpakking van diverse cosmeticaproducten, zoals zonnebrandcrème, doucheproducten en gezichtsmaskers.

Wist u dat we ook medische hulpmiddelen produceren en verpakken? Lees verder >

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

In 6 stappen uw cosmetica verpakt


 

Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte

Ontwikkeling

We ontwikkelen samen met u de verpakking waarin uw product het beste tot zijn recht komt.

Inkoop

Dankzij onze omvang en onze positie in de markt kopen we uw verpakkingsmaterialen altijd scherp in. De af te vullen cosmetische bulk levert u zelf aan.

Produceren

Met onze eigen machines vullen we uw producten af, bijvoorbeeld in sachets of stickpacks.

Verpakken

Eventueel verpakken we de sachets of stickpacks in consumentendoosjes of displays.

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Zoveel is zeker: ISO 13485 en FSSC 22000

De zorg waarmee u uw cosmetica maakt, ziet u terug in onze werkwijze. We zijn ISO 13485 gecertificeerd en mogen dus zelfs medische hulpmiddelen produceren en verpakken. Deze strenge kwaliteitsnorm is uw garantie voor een zorgvuldig, veilig en hoogwaardig productieproces. Voor de verpakking van cosmetische voedingssupplementen (nutricosmetics) is bovendien ons FSSC 22000 certificaat van belang. Dit is de internationaal erkende norm op het gebied van voedselveiligheid; wij voldoen aan alle eisen.