Cosmetica
verpakken

Ambi Pack geeft uw cosmetica en verzorgingsproducten de verpakking die ze verdienen. We denken met u mee over de packaging met de ideale uitstraling en de sampleverpakking met de meeste attentiewaarde. Zo laten we uw producten stralen.

Cosmetische verpakkingen

Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw cosmetische producten exact volgens uw wensen verpakt. Daarbij profiteert u van onze jarenlange ervaring in de cosmeticabranche. We weten wat aanspreekt in de praktijk en dankzij onze goede relaties met diverse leveranciers van verpakkingsmaterialen kunnen we scherp inkopen en verpakkingen op efficiënte schaal produceren.

We zijn gespecialiseerd in sachets, tijdschriftensachets en stickpacks voor de verpakking van diverse cosmeticaproducten, zoals zonnebrandcrème, doucheproducten en gezichtsmaskers.

Wist u dat we ook medische hulpmiddelen produceren en verpakken? Lees verder >

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

In 6 stappen uw cosmetica verpakt


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte. 

Ontwikkeling

We ontwikkelen samen met u de verpakking waarin uw product het beste tot zijn recht komt. 

Inkoop 

Dankzij onze omvang en onze positie in de markt kopen we uw verpakkingsmaterialen altijd scherp in. De af te vullen cosmetische bulk levert u zelf aan.

 

Produceren

Met onze eigen machines vullen we uw producten af, bijvoorbeeld in sachets of stickpacks.

 

Verpakken

Eventueel verpakken we de sachets of stickpacks in consumentendoosjes of displays. 

 

Verzending 

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt. 

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Cosmetica in sachets of stickpacks

Wilt u uw cosmetische producten verpakken in sachets of stickpacks? Dan is Ambi Pack de verpakkingsspecialist die u zoekt. We denken met u mee over de ideale verschijningsvorm en verzorgen de complete verpakking en uitlevering voor u. Ook sachets en stickpacks voor promotie en sampling verzorgen we graag.

Op zoek naar een ander soort verpakking? Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden. Zo hebben we in het verleden ons portfolio regelmatig uitgebreid.


Capsules

U levert uw recept aan, wij verzorgen de productie. Alle capsuleformaten en soorten zijn mogelijk.
Lees meer

Tabletten & Coaten

Van gecoate tabletten tot kauw- en smelttabletten, in diverse vormen en formaten. Zelfs de meest uitdagende formuleringen verwerken we voor u.
Lees meer

Blisters

We verzorgen het blisteren en verpakken in doosjes. Vrijwel elke gewenste afmeting en vorm blister leveren we snel en efficiënt.
Lees meer

Sachets

Van een opvallende promotionele verpakking tot hoogwaardige portieverpakking, we ontwikkelen en produceren sachets op maat voor u.
Lees meer

Stickpacks

Stickpacks zijn praktisch, hygiënisch en bieden volop creatieve mogelijkheden. Ook kleine batches al vanaf 10.000 stuks mogelijk.
Lees meer

Potten

Glazen of kunststof potten, met schroef- of drukdeksel, inclusief etiketteren en verpakken in (display)doosjes.
Lees meer


Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten

Zoveel is zeker: ISO 13485 en FSSC 22000 

De zorg waarmee u uw cosmetica maakt, ziet u terug in onze werkwijze. We zijn ISO 13485 gecertificeerd en mogen dus zelfs medische hulpmiddelen produceren en verpakken. Deze strenge kwaliteitsnorm is uw garantie voor een zorgvuldig, veilig en hoogwaardig productieproces. Voor de verpakking van cosmetische voedingssupplementen (nutricosmetics) is bovendien ons FSSC 22000 certificaat van belang. Dit is de internationaal erkende norm op het gebied van voedselveiligheid; wij voldoen aan alle eisen.


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: direct een offerte, snel schakelen en korte doorlooptijden
  • Flexibel: maatwerk, precies volgens uw wensen en specificaties
  • Ontzorging: één totaalpartner voor verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Hoge kwaliteit: FSSC 22000 en ISO 13485 gecertificeerd

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.