Farmaceutische
verpakkingen

Ambi Pack verpakt uw medicijnen met de grootst mogelijke zorg. Snel, efficiënt en in elke gewenste batchgrootte. Zo beschikt u altijd over de hoeveelheid die u nodig heeft om aan de marktvraag te voldoen. Lees hier ook over Falsified Medicines Directive.

Primair en secundair verpakken van medicijnen

Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw medicijnen geheel naar uw wensen en conform de strengste regels verpakt. Wij zijn GMP gecertificeerd om vaste toedieningsvormen primair te verpakken in blisters, potten en sachets.

Daarnaast verzorgen we alle mogelijke vormen van secundaire verpakkingen. Medische blisters, sachets, potten, maar ook elders gevulde tubes en injecties verpakken we in doosjes, eventueel met bijsluiters, maatlepels of andere items. Jarenlange ervaring in de farmacie staat tot uw beschikking.

FMD
FMD (Falsified Medicines Directive) is een Europese richtlijn die per 9 februari 2019 van kracht is geworden om het vervalsen van medicijnen tegen te gaan. Onderdelen van deze richtlijn zijn serialisatie en een anti-tampering feature. 
Lees hier meer over Falsified Medicines Directive.

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

In 6 stappen uw medicijnen verpakt


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte. 

BDV

We stellen een Basis Document Verpakken op, zodat alle afspraken volledig duidelijk zijn. 

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren. 

Aanleveren

U levert uw medicijnen in bulk aan, wij nemen ze zorgvuldig in ontvangst. 

 

Verpakken / Ompakken

We hebben de GMP certificering en de technologie in huis om uw medicijnen primair en secundair te verpakken. 

 

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt. 

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Speciale verzoeken? Wij zijn de specialist

Bij spoedeisende orders of specifieke uitdagingen halen wij het beste in onszelf naar boven. Ompakken van medicijnen of het verwisselen van foutieve bijsluiters? Wij verzorgen het voor u in een van onze hoogwaardige cleanrooms. Ontblisteren van capsules of tabletten of het verpakken en etiketteren van een kleine batch? We regelen het voordelig, snel en accuraat. Eén telefoontje en we gaan voor u aan de slag. 


Capsules

Receptplichtige medicijnen levert u in bulk aan, wij verzorgen de rest. Voor niet-receptplichtige medicijnen (OTC) kunnen wij tevens de productie van capsules voor u verzorgen.
Lees meer

Tabletten & Coaten

Receptplichtige medicijnen levert u in bulk aan, wij verzorgen de rest. Voor niet-receptplichtige medicijnen (OTC) kunnen wij tevens de productie van (gecoate) tabletten voor u verzorgen.
Lees meer

Blisters

We verzorgen het blisteren en verpakken in doosjes. Vrijwel elke gewenste afmeting en vorm blister leveren we snel en efficiënt.
Lees meer

Sachets

Van een opvallende promotionele verpakking tot hoogwaardige portieverpakking, we ontwikkelen en produceren sachets op maat voor u.
Lees meer

Stickpacks

Stickpacks zijn praktisch, hygiënisch en bieden volop creatieve mogelijkheden. Ook kleine batches al vanaf 10.000 stuks mogelijk.
Lees meer

Potten

Glazen of kunststof potten, met schroef- of drukdeksel, inclusief etiketteren en verpakken in (display)doosjes.
Lees meer


Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten

Verpakken onder de beste condities: GMP

U produceert uw medicijnen volgens de strengste richtlijnen; voor de verpakking leggen wij de lat net zo hoog. We hebben hoogwaardige machines en processen, gekwalificeerde mensen en zijn GMP gecertificeerd. Verder beschikken we over een opiatenvergunning en denken altijd in mogelijkheden, ook als uitbreiding op onze vergunning nodig is. Uw wensen zijn voor ons leidend. 


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: direct een offerte, snel schakelen en korte doorlooptijden
  • Flexibel: grote oplagen en kleine batches
  • Gecertificeerd: GMP vergunning en opiatenvergunning
  • Ontzorging: één totaalpartner voor verpakking, logistiek, ondersteuning en advies

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.