Medische hulpmiddelen
produceren en verpakken

Ambi Pack voegt meerwaarde toe aan uw medische hulpmiddelen. De strengste Europese kwaliteitsnormen zijn voor ons standaard, dat biedt ruimte voor extra service en advies. Wij bieden u korte time-to-market van nieuwe producten en de hoogste leverzekerheid en continuïteit van uw vaste portfolio.

 

 

Productie en verpakking van medische hulpmiddelen

Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw medische hulpmiddelen exact volgens uw receptuur produceert en naar uw wensen verpakt. Daarbij profiteert u van onze jarenlange ervaring in deze branche.

Van afslankhulpmiddelen tot cardiovasculaire gezondheidsproducten en van producten ter ondersteuning van de blaasfunctie tot digestive health. Naast het produceren van vaste toedieningsvormen onder ISO 13485, verpakken we ook smeerbare medische hulpmiddelen als tepelverzorgende crèmes en intieme wasemulsies.

  Neem contact op!

  Wat wilt u produceren / verpakken?

  Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

  In 6 stappen uw voedingssupplementen geproduceerd en verpakt


   

  Uw aanvraag

  Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

  Ontwikkeling

  U levert uw receptuur en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in productie en packaging.

  Inkoop

  We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

  Produceren

  Met eigen mensen en eigen machines verzorgen we de volledige productie van capsules, (gecoate) tabletten en blends voor u.

  Verpakken

  We hebben de technologie in huis om uw voedingssupplementen op vrijwel elke gewenste manier te verpakken.

  Verzending

  We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

  Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

  De zekerheid die u zoekt: ISO 13485

  Uw medische hulpmiddelen moeten aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Ambi Pack is ISO 13485 gecertificeerd, uw garantie voor een zorgvuldig, veilig en hoogwaardig productieproces. ISO 13485 is de internationale norm voor medical devices.