Overige
markten

Ambi Pack verpakt uw producten met meer dan 20 jaar ervaring. Naast de markten waarin we thuis zijn, gaan we regelmatig uitdagingen aan in heel andere sectoren. Daag ons uit om uw ideale productie en verpakking te verzorgen.

Uw producten perfect verpakt

We zijn de coproducent en verpakkingspartner van veel bedrijven in medische hulpmiddelen en medicijnen, cosmetica, voedingssupplementen en voeding.

Dat zijn de meest veeleisende branches denkbaar, dus u mag er zeker van zijn dat we ook uw producten met de grootste zorg (mede)produceren en verpakken. Uiteraard volgens strikte kwaliteitsnormen, zoals FSSC 22000, ISO 13485 en GMP.

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

Het productie- en verpakkingsproces in vogelvlucht


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Ontwikkeling

U levert uw receptuur en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in productie en packaging.

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

 

Produceren

Met eigen machines verzorgen we de productie van capsules, (gecoate) tabletten of blends voor u.

 

Verpakken

We verpakken de capsules, (gecoate) tabletten of blends volautomatisch in blisters, potten, sachets of stickpacks. Desgewenst weer verder verpakt in consumentendoosjes.

 

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Versnellen in elke markt

Onze echte meerwaarde schuilt in de scherpe inkoop, meedenken in processen en samen ontwikkelen van een eindproduct. Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw producten produceert, verpakt en zo aflevert dat u er direct mee de markt op kunt. Inclusief bijsluiter of maatlepel, gesealed of met meerdere samen in een displaydoos.

Grote oplagen met korte doorlooptijd of juist snel een kleine batch voor promotie- of testdoeleinden. We stellen ons flexibel op, zodat productie en verpakking u niet vertraagt, maar juist versnelt.


Capsules

U levert uw recept aan, wij verzorgen de productie. Alle capsuleformaten en soorten zijn mogelijk.
Lees meer

Tabletten & Coaten

Van gecoate tabletten tot kauw- en smelttabletten, in diverse vormen en formaten. Zelfs de meest uitdagende formuleringen verwerken we voor u.
Lees meer

Blisters

We verzorgen het blisteren en verpakken in doosjes. Vrijwel elke gewenste afmeting en vorm blister leveren we snel en efficiënt.
Lees meer

Sachets

Van een opvallende promotionele verpakking tot hoogwaardige portieverpakking, we ontwikkelen en produceren sachets op maat voor u.
Lees meer

Stickpacks

Stickpacks zijn praktisch, hygiënisch en bieden volop creatieve mogelijkheden. Ook kleine batches al vanaf 10.000 stuks mogelijk.
Lees meer

Potten

Glazen of kunststof potten, met schroef- of drukdeksel, inclusief etiketteren en verpakken in (display)doosjes.
Lees meer


Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten

Kwaliteitsnormen versterken elkaar

We beschikken over alle relevante certificeringen om in de meest veeleisende sectoren te mogen produceren en verpakken: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau. 


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: direct een offerte, snel schakelen en korte doorlooptijden
  • Innovatief: als het nog niet bestaat, bedenken we het samen met u
  • Flexibel: grote oplagen en kleine batches voor promoties of testen
  • Betrouwbaar: alle benodigde certificaten en vergunningen
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.