FMD (Falsified Medicines Directive)

FMD (Falsified Medicines Directive) is een Europese richtlijn die per 9 februari 2019 van kracht is geworden om het vervalsen van medicijnen tegen te gaan. Onderdelen van deze richtlijn zijn serialisatie en een anti-tampering feature. 

 

Uw ervaren partner

U produceert uw medicijnen volgens de strengste richtlijnen; voor de verpakking leggen wij de lat net zo hoog. We hebben hoogwaardige machines en processen, gekwalificeerde mensen en zijn GMP gecertificeerd. Verder beschikken we over een opiatenvergunning en denken altijd in mogelijkheden, ook als uitbreiding op onze vergunning nodig is.

Voortbordurend op de strenge maatregelen die wij reeds hanteren, hebben wij in het kader van de Falsified Medicinces Directive geïnvesteerd in nieuwe machines en software. Zo blijven wij ook in de toekomst een betrouwbare partner voor onze farmaceutische klanten.

De investering in dit Traceable Quality System (TQS) maakt het mogelijk om vouwdoosjes te serialiseren door volautomatisch de 2D datamatrix code aan te brengen en te controleren (scannen) alsmede in één moeite tamper evident zegels aan te brengen.

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

In 6 stappen uw medicijnen geserialiseerd


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren snel en stemmen het vervolgtraject af op uw vraag.

BDV

We stellen een Basis Document Verpakken op, zodat alle afspraken volledig duidelijk zijn.

Inkoop

U levert het artwork voor de verpakkingsmaterialen, wij verzorgen de rest.

Aanleveren

U levert uw medicijnen in bulk aan, wij nemen ze zorgvuldig in ontvangst.

Verpakken

Wij hebben de GMP certificering en de technologie in huis om uw medicijnen primair en secundair te verpakken.

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt. 

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Flexibel in houding en volumes

Grote oplagen met korte doorlooptijd of juist snel een kleine pilot batch. We stellen ons flexibel op, zodat productie en verpakking u niet vertraagt, maar juist versnelt. We denken altijd in mogelijkheden, ook als uitbreiding op onze vergunning nodig is.

Onze meerwaarde schuilt ook in de scherpe inkoop, meedenken in processen en samen ontwikkelen van een eindproduct. Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw producten verpakt en zo aflevert dat u er direct mee de markt op kunt.

Wij zijn GMP gecertificeerd om vaste toedieningsvormen primair te verpakken in blisters, potten en sachets. Jarenlange ervaring in de farmacie staat tot uw beschikking.

Verpakken onder de beste condities: GMP

U produceert uw medicijnen volgens de strengste richtlijnen; voor de verpakking leggen wij de lat net zo hoog. We hebben hoogwaardige machines en processen, gekwalificeerde mensen en zijn GMP gecertificeerd. Verder beschikken we over een opiatenvergunning en denken altijd in mogelijkheden, ook als uitbreiding op onze vergunning nodig is.


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: grote oplagen en kleine batches
  • Gecertificeerd: GMP vergunning en opiatenvergunning
  • Ontzorging: één totaalpartner voor verpakking, ondersteuning en advies

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.