Voedingsmiddelen
verpakken

Ambi Pack is een absolute smaakmaker in food packaging. Wij voegen waarde toe aan uw producten met een hoogwaardige verpakking die uw levensmiddelen precies de juiste uitstraling geeft. Totaalontzorging in verpakking. Snel, efficiënt en betrouwbaar.

Verpakking van uw food producten

Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw levensmiddelen exact volgens uw wensen verpakt. Van vloeistoffen, tot poeders, blends en melanges, wij laten ze opvallen. Daarbij profiteert u van onze jarenlange ervaring in de foodbranche.

Van maaltijdvervangers en shakes tot zeezout, dressings en sauzen. Wij verzorgen het complete proces van verpakken in sachets, stickpacks of potten en kunnen poeders desgewenst ook voor u mengen.

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

In 6 stappen uw levensmiddelen verpakt


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte. 

Ontwikkeling

We ontwikkelen samen met u de verpakking waarin uw product het beste tot zijn recht komt.

Inkoop 

We kunnen de volledige inkoop van verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

 

Produceren

We hebben de technologie en de mensen in huis om uw voedingsproducten perfect te verpakken in sachets, stickpacks, potten of doordrukstrips.

 

Verpakken

Eventueel verpakken we uw product in cosumentendoosjes of displays.

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt. 

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Uw voedingsproducten perfect verpakt

Voor de meeste levensmiddelen geldt dat de verpakking de inhoud moet verkopen. Dat maakt de keuze voor uw verpakkingspartner zo belangrijk. Ambi Pack denkt met u mee over de ideale verschijningsvorm. Wij verzorgen voor u de perfecte verpakking die de houdbaarheid waarborgt én uw producten voorziet van een lekkermakende uitstraling. Voor levensmiddelen in sachets, stickpacks of potten: Ambi Pack.  

Op zoek naar een ander soort verpakking? Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden. Zo hebben we in het verleden ons portfolio regelmatig uitgebreid.

 


Capsules

U levert uw recept aan, wij verzorgen de productie. Alle capsuleformaten en soorten zijn mogelijk.
Lees meer

 

Tabletten & Coaten

Van gecoate tabletten tot kauw- en smelttabletten, in diverse vormen en formaten. Zelfs de meest uitdagende formuleringen verwerken we voor u.
Lees meer

Blisters

We verzorgen het blisteren en verpakken in doosjes. Vrijwel elke gewenste afmeting en vorm blister leveren we snel en efficiënt.
Lees meer

Sachets

Van een opvallende promotionele verpakking tot hoogwaardige portieverpakking, we ontwikkelen en produceren sachets op maat voor u.
Lees meer

Stickpacks

Stickpacks zijn praktisch, hygiënisch en bieden volop creatieve mogelijkheden. Ook kleine batches al vanaf 10.000 stuks mogelijk.
Lees meer

Potten

Glazen of kunststof potten, met schroef- of drukdeksel, inclusief etiketteren en verpakken in (display)doosjes.
Lees meer


Meer weten over ons producten? Neem contact op met onze specialisten

Voedselveilig & biologisch verpakken: FSSC 22000 & Skal 

U maakt uw voedingsproducten met de grootst mogelijke zorg, van de verpakking mag u hetzelfde verwachten. Ambi Pack is FSSC 22000 gecertificeerd, de internationaal erkende norm op het gebied van voedselveiligheid. Dankzij onze SKAL certificering zijn we bovendien de productie- en verpakkingspartner voor biologische producten. Van binnenkomst tot uitlevering houden wij uw biologisch product nauwgezet in de gaten en mag u zeker zijn van de meest zorgvuldige behandeling.


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: direct een offerte, snel schakelen en korte doorlooptijden
  • Flexibel: maatwerk, precies volgens uw wensen en specificaties
  • Ontzorging: één totaalpartner voor verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • (Biologische) voedselveiligheid: FSSC 22000 & Skal gecertificeerd
  • Scherpe inkoop van foodgrade gecertificeerde verpakkingsmaterialen en inkten

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.