Voedingsmiddelen
verpakken

Ambi Pack is een absolute smaakmaker in food packaging. Wij voegen waarde toe aan uw producten met een hoogwaardige verpakking die uw levensmiddelen precies de juiste uitstraling geeft. Totaalontzorging in verpakking. Snel, efficiënt en betrouwbaar.

Verpakking van uw food producten

Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw levensmiddelen exact volgens uw wensen verpakt. Van vloeistoffen, tot poeders, blends en melanges, wij laten ze opvallen. Daarbij profiteert u van onze jarenlange ervaring in de foodbranche.

Van maaltijdvervangers en shakes tot zeezout, dressings en sauzen. Wij verzorgen het complete proces van verpakken in sachets, stickpacks of potten en kunnen poeders desgewenst ook voor u mengen.

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

In 6 stappen uw levensmiddelen verpakt


 

Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Ontwikkeling

We ontwikkelen samen met u de verpakking waarin uw product het beste tot zijn recht komt.

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

Produceren

We hebben de technologie en de mensen in huis om uw voedingsproducten perfect te verpakken in sachets, stickpacks, potten of doordrukstrips.

Verpakken

Eventueel verpakken we uw product in cosumentendoosjes of displays.

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Voedselveilig & biologisch verpakken: FSSC 22000 & Skal

U maakt uw voedingsproducten met de grootst mogelijke zorg, van de verpakking mag u hetzelfde verwachten. Ambi Pack is FSSC 22000 gecertificeerd, de internationaal erkende norm op het gebied van voedselveiligheid. Dankzij onze SKAL certificering zijn we bovendien de productie- en verpakkingspartner voor biologische producten. Van binnenkomst tot uitlevering houden wij uw biologisch product nauwgezet in de gaten en mag u zeker zijn van de meest zorgvuldige behandeling.