Voedingssupplementen
produceren en verpakken

Ambi Pack voegt meerwaarde toe aan uw voedingssupplementen. We combineren korte doorlooptijden met de strengste kwaliteitseisen, zodat u altijd snel over hoogwaardige producten beschikt.

 

Productie van vrijwel alle soorten voedingssupplementen

Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw supplementen produceert in exact de juiste samenstelling en onderscheidend verpakt, zodat uw producten opvallen in het schap. Daarbij profiteert u van onze jarenlange ervaring in voedingssupplementen.

Van producten voor een goede weerstand tot supplementen voor botten en gewrichten, van aminozuren tot probiotica en van nutricosmetics tot producten voor vrouwen in de overgang. Welke producten u ook op de markt brengt, wij produceren en verpakken ze met de grootst mogelijke zorg.

  Neem contact op!

  Wat wilt u produceren / verpakken?

  Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

  In 6 stappen uw voedingssupplementen geproduceerd en verpakt


   

  Uw aanvraag

  Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

  Ontwikkeling

  U levert uw receptuur en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in productie en packaging.

  Inkoop

  We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

  Produceren

  Met eigen mensen en eigen machines verzorgen we de volledige productie van capsules, (gecoate) tabletten en blends voor u.

  Verpakken

  We hebben de technologie in huis om uw voedingssupplementen op vrijwel elke gewenste manier te verpakken.

  Verzending

  We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

  Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

  Uw kwaliteitsgarantie: FSSC 22000 en ISO 13485

  Uw voedingssupplementen moeten aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Ambi Pack is FSSC 22000 gecertificeerd, de internationaal erkende norm op het gebied van voedselveiligheid. Maar we gaan verder dan dat. We zijn ook ISO 13485 gecertificeerd en mogen zodoende medische hulpmiddelen produceren en verpakken. Uw garantie voor een zorgvuldig, veilig en hoogwaardig productieproces.