Erkend leerbedrijf

Sinds vorige zomer is Ambi Pack een erkend leerbedrijf. Na bezoek van een delegatie van S-BB hebben we de erkenning ontvangen. S-BB is de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Voedingssupplementen produceren en verpakken

Ambi Pack erkend leerbedrijf

8 juli 2019

Sinds vorige zomer is Ambi Pack een erkend leerbedrijf. Na bezoek van een delegatie van S-BB hebben we de erkenning ontvangen. S-BB is de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Zij erkennen en begeleiden leerbedrijven waar studenten terecht kunnen voor een stage of leerbaan. Hierbij waarborgen ze dat de studenten op een goede plek terecht komen.

Bij het bezoek is vastgesteld dat Ambi Pack voldoet aan alle voorwaarden. We kunnen studenten dus een goede en veilige werkplek bieden, die aansluit bij de opleiding die gevolgd wordt.

We zijn inmiddels voor de volgende opleidingen erkend:

  • Monteur mechatronica (niveau 2)
  • Technicus mechatronica systemen (niveau 4)
  • Monteur service en onderhoud installaties en systemen (niveau 2)
  • Procesoperator A (niveau 2)
  • Procesoperator B (niveau 3)
  • Logistiek medewerker (niveau 2)
  • Logistiek teamleider (niveau 3)

In de toekomst zullen we dit nog verder uit gaan breiden. Binnen Ambi Pack vinden we het belangrijk om studenten de mogelijkheid te bieden werkervaring op te doen en te werken aan hun leerdoelen. Daarnaast vinden onze praktijkbegeleiders het leuk om de studenten te begeleiden en te zien groeien in hun werk en als persoon.

Inmiddels hebben we een stagiair gehad van de MBO opleiding Mechatronica. Dit was succesvol en we hebben onze stagiair inmiddels een contract aangeboden. Naast deze stagiair zullen na de zomer twee leerlingen van de opleiding Operator B gaan starten. Eén bij onze afdeling Production en één bij de afdeling Packaging. Hiernaast start een leerling in ons Warehouse voor de opleiding Logistiek Teamleider. Een mooie stap in de ontwikkeling en groei binnen Ambi Pack.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738