Maatregelen Coronavirus

Sinds de uitbraak van het Coronavirus hebben we ons op allerlei manieren ingezet om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor onze collega’s. Daarnaast willen we uiteraard ook de voortgang van de productie zekerstellen, om te kunnen blijven leveren aan onze klanten.

AmbiPack-copacker- loonbedrijf-verpakkingsbedrijf-medicijnproducent

Maatregelen Coronavirus

2 oktober 2020

Sinds de uitbraak van het Coronavirus hebben we ons op allerlei manieren ingezet om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor onze collega’s. Daarnaast willen we uiteraard ook de voortgang van de productie zekerstellen, om te kunnen blijven leveren aan onze klanten. We zijn daar tot nu toe goed in geslaagd, mede door de inzet van alle collega’s bij Ambi Pack!

Helaas zijn we voorlopig nog niet van het virus af, en werden er nieuwe maatregelen afgekondigd door de overheid. Wij doen daar vanzelfsprekend aan mee, en passen waar nodig onze protocollen aan, steeds volgens het meest actuele advies van het RIVM.

Maatregelen die we onder meer nemen, zijn:
– werkplekken door het hele bedrijf zijn aangepast zodat men de anderhalve meter kan aanhouden;
– handenwassen is een standaard vereiste in ons bedrijf, maar we herinneren iedereen eraan om te hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog, papieren zakdoekjes te gebruiken en geen handen te schudden;
– werk- en pauzetijden zijn gespreid om iedereen de ruimte te geven;
– collega’s blijven thuis bij (milde) verkoudheidsklachten;
– bezoek van externen wordt beperkt en bij noodzakelijk bezoek wordt een gezondheidscheck uitgevoerd;

Bovenstaande is maar een greep uit de maatregelen, en we kijken steeds waar nog aanpassingen of verbeteringen mogelijk zijn. Daarbij vragen we actief aan al onze collega’s om mee te denken, zodat we voor iedereen een zo veilig mogelijke maar ook prettige werkplek kunnen creëren.

We hopen dat we u op deze manier hebben kunnen informeren over ons beleid ten aanzien van het Coronavirus. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan vooral contact op!

 

Met vriendelijke groet,

Jan Tio | General Advisor | jan@ambipack.nl
Ellen Tio | COO | ellen@ambipack.nl
Maaike Brinkman-Tio | CFO | maaike@ambipack.nl
Karin Tio | CCO | karin@ambipack.nl

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738