Ambi Pack nieuws; nieuwe website

Na vele jaren van trouwe dienst werd het tijd om onze website stevig onder handen te nemen. Het resultaat zijn wij blij mee en wij hopen uiteraard dat u deze mening deelt. We hebben getracht de website zo overzichtelijk mogelijk te houden, zodat u snel vindt wat u zoekt.

AmbiPack-copacker- loonbedrijf-verpakkingsbedrijf-medicijnproducent

Nieuwe website

14 juni 2017

Als terugkerende bezoeker heeft u het waarschijnlijk al opgemerkt: de Ambi Pack website is vernieuwd! Het afgelopen half jaar heeft de commerciële afdeling van Ambi Pack hier, samen met een externe partij in reclame en advies, veel tijd aan besteed. De website was aan een nieuw uiterlijk toe, maar we hebben vooral ook geprobeerd de pagina’s zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat u de informatie die u zoekt, snel kunt vinden. Daarnaast hebben we, speciaal voor de website, foto’s van onze productiefaciliteiten laten maken. Zo kunt u online al een kijkje achter de schermen nemen en ziet u precies waar uw producten geproduceerd en verpakt worden.

Geïnteresseerd in het laatste nieuws bij Ambi Pack? We zijn blij met onze nieuwe website en zullen de nieuwspagina regelmatig aanvullen met de laatste actualiteiten. Komt u dus vooral nog eens terug!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze website? Of interesse in het uitbesteden van uw productie? Wij horen graag van u!

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738