Nieuwe directie

Met het overlijden van Remco, is Ambi Pack haar Algemeen Directeur verloren. Zonder Remco te willen vervangen, moeten we wél zijn functie opnieuw invullen. Hieronder leest u hoe we dit gaan doen. Heeft u vragen? Laat het ons vooral weten.

verpakkingsbedrijf-voedingssupplementen-copacker-ambipack

Nieuwe directie Ambi Pack

11 juni 2020

Wij danken u voor de warme reacties, mooie woorden en goede herinneringen die u met ons heeft gedeeld naar aanleiding van het plotseling en veel te jong overlijden van Remco Sanner.

Remco was als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van onze organisatie. Hij vormde een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen en gaf leiding aan het volledige management team en een aantal uitvoerende werknemers. Remco hield als voormalig bank-man onze bedrijfsresultaten goed in de gaten en had nog nauw contact met een aantal klanten en leveranciers. De bedrijfsstrategie en het (personeels)beleid werden altijd intensief besproken met eigenaar Jan Tio en de overige aandeelhouders.

Jan Tio heeft Ambi Pack in 1998 opgericht. De overige aandeelhouders zijn de 3 dochters van Jan die al jaren werkzaam zijn bij Ambi Pack. Zij hebben zich in 2014 ingekocht en zijn sinds begin 2020 tevens bestuurder. Omdat alle drie de dochters nauw verbonden zijn met en ruime ervaring hebben opgedaan binnen Ambi Pack, is besloten dat zij gezamenlijk de functie van Remco zullen invullen. Zij vormen daarmee met z’n drieën de nieuwe directie van Ambi Pack. Ellen als operationeel directeur (COO), Maaike als CFO (een functie die zij al bekleedt sinds 2018) en Karin als commercieel directeur (CCO). Jan blijft betrokken bij Ambi Pack als adviseur.

Door als familie Tio Ambi Pack te blijven besturen, kunnen we de waarden uit blijven dragen die wij belangrijk vinden. We blijven een echt familiebedrijf, met nauwe betrokkenheid bij onze medewerkers, klanten, leveranciers en andere relaties. We handelen open en oprecht en schakelen snel. We gaan voor groei, continuïteit en kwaliteit. Heeft u ideeën over onze samenwerking? Wilt u nader kennis maken met de nieuwe directie? Wij ontvangen u graag op ons kantoor aan De Zelling 17 in Hendrik-Ido-Ambacht of komen bij u langs (uiteraard de nodigde COVID-19 maatregelen in acht nemende).

Met vriendelijke groet,

Jan Tio | General Advisor | jan@ambipack.nl
Ellen Tio | COO | ellen@ambipack.nl
Maaike Brinkman-Tio | CFO | maaike@ambipack.nl
Karin Tio | CCO | karin@ambipack.nl

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738