Maatregelen Coronavirus

Sinds de uitbraak van het Coronavirus hebben we ons op allerlei manieren ingezet om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor onze collega’s. Daarnaast willen we uiteraard ook de voortgang van de productie zekerstellen, om te kunnen blijven leveren aan onze klanten.

AmbiPack-copacker- loonbedrijf-verpakkingsbedrijf-medicijnproducent

Uitbreiding machinepark

2 mei 2015

De laatste maanden hebben wij het dermate druk gehad, dat het plaatsen van een nieuwsbericht er helaas bij in is geschoten. Hoog tijd dus voor een korte update. Wij zijn het eerste kwartaal van 2015 zeer goed gestart, met goed gevulde productie- en verpakkingslijnen. Juist om in deze periode een flexibele partner te blijven met snelle levertijden, hebben wij flink geïnvesteerd in ons machinepark.

Zo is er in februari een nieuwe Cremer afvullijn voor potten in gebruik genomen en worden er voor deze afdeling binnenkort 3 nieuwe etiketteermachines en een inductie sealmachine geleverd. Verder wordt onze productieafdeling nog voor de zomer uitgebreid met een volautomatische capsuleermachine. Bovendien wordt later dit jaar onze blistercapaciteit ook fors vergroot door het in gebruik nemen van een Uhlmann blisterlijn.

Wij zien uw productie- en verpakkingsorders zoals altijd dus graag tegemoet!

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738