Totaalontzorging in productie

Ambi Pack is de coproducent die uw productie volledig verzorgt vanaf de grondstofinkoop tot en met het gereed product. We zijn uw sparring partner bij de opstart van een nieuwe productie en uw betrouwbare productiepartner die ook bij grote volumes op tijd levert. Exact volgens uw recept en conform de hoogste kwaliteitsnormen.

Capsules


U levert uw recept aan, wij verzorgen de productie. Alle capsuleformaten en soorten zijn mogelijk.
 

Meer informatie

Tabletten


Van reguliere tabletten tot kauw- en smelttabletten, in diverse vormen en formaten. Zelfs de meest uitdagende formuleringen verwerken we voor u.

Meer informatie

Gecoate tabletten


De coating bevordert de stabiliteit en vergroot de aantrekkelijkheid: uw tabletten zien er mooier uit en zijn eenvoudiger door te slikken.

Meer informatie

Van voedingssupplementen tot medische hulpmiddelen

Ambi Pack produceert al 20 jaar voor opdrachtgevers in uiteenlopende markten. Met productielijnen die zijn ingericht op capsuleren en tabletteren, zijn we met name gespecialiseerd in de co-productie van voedingssupplementen en medische hulpmiddelen. We kennen de richtlijnen en met onze ISO 13485- en FSSC 22000- certificering voldoen we aan de strenge eisen in deze markten.

Het productieproces in vogelvlucht


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte. 

Ontwikkeling

U levert uw receptuur en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in productie en verpakking.

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

 

Produceren

Met eigen machines verzorgen we de verdere productie van capsules of tabletten voor u, inclusief eventuele coating.

 

Verpakken

We verpakken capsules of (gecoate) tabletten volautomatisch in blisters, potten of sachets. Desgewenst verpakken we die weer in consumentendoosjes, displaydoosjes of omdozen, eventueel voorzien van bijsluiter en/of andere items.

 

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Aan het woord


Voor grote klanten in Duitsland en geheel Europa produceren wij jaarlijks tientallen miljoenen tabletten en capsules. Maar ook voor uw kleine orders kunt u bij ons terecht. Ambi Pack is uw flexibele co-producent!

- Remco Sanner, Algemeen Directeur Ambi Pack

Kwaliteitsnormen versterken elkaar

We beschikken over alle relevante certificeringen om in de meest veeleisende sectoren te mogen produceren: ISO 13485, FSSC 22000 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau.


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.