Capsules

U levert uw recept aan, Ambi Pack verzorgt de co-productie. Alle capsuleformaten en soorten zijn mogelijk.

Tabletten

Van reguliere tabletten tot kauw- en smelttabletten, in diverse vormen en formaten. Zelfs de meest uitdagende formuleringen produceren we voor u.

Gecoate tabletten

De coating bevordert de stabiliteit en vergroot de aantrekkelijkheid: uw tabletten zien er mooier uit en zijn eenvoudiger door te slikken.

Producent van supplementen en medische hulpmiddelen

Ambi Pack is al 25 jaar co-producent voor opdrachtgevers in uiteenlopende markten. Met productielijnen die zijn ingericht op capsuleren en tabletteren, zijn we met name gespecialiseerd in de co-productie van voedingssupplementen en medische hulpmiddelen. We kennen de richtlijnen en met onze ISO 13485- en FSSC 22000- certificering voldoen we aan de strenge eisen in deze markten.

Het productie- en verpakkingsproces in vogelvlucht

Uw aanvraag voor voedingssupplementen

Uw aanvraag

Zodra u uw aanvraag indient, zal onze sales afdeling deze verwerken en beoordelen. We nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen.

De ontwikkeling van uw voedingssupplementen

Ontwikkeling

U levert uw receptuur en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring als co-producent in productie en packaging.

Inkoop van grondstoffen

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

De productie van uw voedingssupplementen

Coproductie

Ambi Pack heeft eigen machines. Hiermee verzorgen we de co-productie van capsules, (gecoate) tabletten of blends voor u.

De verpakking van uw voedingssupplementen

Verpakken

We verpakken de capsules, (gecoate) tabletten of blends volautomatisch in blisters, potten, sachets of stickpacks. Ook kunnen we uw productie verpakken in consumentendoosjes.

De verzending van uw voedingssupplementen

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Kwaliteitsnormen versterken elkaar

Bij Ambi Pack beschikken we over alle relevante certificeringen om in de meest veeleisende sectoren te mogen produceren en verpakken: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau.

AmbiPack- supplementen producent - voedingssuplementen ambipack-medicatie verpakkingen-tabletteren button_10-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten eko-logo-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738