Produceren, capsuleren en verpakken

Bij Ambi Pack werkt u voor het mengen, capsuleren en verpakken van uw producten, samen met één partner. Dankzij onze hechte samenwerking met leveranciers van grondstoffen en capsules kopen we scherp in en werken we altijd met hoogwaardige materialen. We verwerken deze materialen volgens strikte kwaliteitsnormen, zoals FSSC 22000 en ISO 13485. Uw capsules verpakken wij vervolgens in blisters, potten of sachets, zodat u over een compleet eindproduct beschikt.

Lees meer

Neem contact op

In 6 stappen uw product produceren, capsuleren en verpakken

Uw aanvraag voor voedingssupplementen

Uw aanvraag

Zodra u uw aanvraag indient, zal onze sales afdeling deze verwerken en beoordelen. We nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen.

De ontwikkeling van uw voedingssupplementen

Receptontwikkeling

We ontwikkelen samen het recept. Heeft u al een recept? Dan kunt u deze bij ons aanleveren.

Inkoop van grondstoffen

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en capsules voor u verzorgen. Wilt u liever zelf de inkoop doen? Ook dat is mogelijk.

De productie van uw voedingssupplementen

Coproductie

Uw pellets of poeder verpakken we bijvoorbeeld in vegetarische of gelatine capsules. Ook speciale capsules zijn mogelijk, DR of AR-capsules in verschillende kleuren of voorzien van een print.

De verpakking van uw voedingssupplementen

Copacking

Als full service verpakkingsbedrijf verpakken we uw order volautomatisch in blisters, potten of sachets. Volledig in de gewenste uitvoering.

De verzending van uw voedingssupplementen

Verzending

Is uw productie gereed, dan maken we deze verzendklaar. We leveren uw order af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Capsuleren en meer

Bij Ambi Pack gaan we verder dan alleen capsuleren. Als het complex wordt, halen wij het beste in onszelf naar boven. We hebben veel ervaring met complexe formuleringen en beheersen diverse innovatieve technieken om pellets en poeders te capsuleren. Samen met u zoeken wij altijd naar een oplossing om aan uw specifieke vraag te voldoen.

Kwaliteitsnormen versterken elkaar

We beschikken over alle relevante certificeringen om in de meest veeleisende sectoren te mogen produceren en verpakken: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau.

AmbiPack- supplementen producent - voedingssuplementen ambipack-medicatie verpakkingen-tabletteren button_10-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten eko-logo-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738