Produceren, tabletteren en verpakken

Ambi Pack is uw all-in-one partner voor tabletproductie en coating. Wij tabletteren uw producten en voorzien deze van een aantrekkelijke coating in de gewenste kleur. Onze unieke coating maakt uw producten gemakkelijk te onderscheiden van concurrenten en beschermt ze optimaal.

In het samenstellen van de tabletcoating denken we mee met uw wensen. Dit draagt niet alleen bij aan stabiliteit, maar vergroot ook de aantrekkelijkheid, maskering van smaak en geur. Na productie verpakken we uw tabletten zorgvuldig in blisters, potten of sachets, zodat u een compleet eindproduct ontvangt.

Lees meer

Neem contact op

In 6 stappen uw product geproduceerd, getabletteerd, gecoat en verpakt

Uw aanvraag voor voedingssupplementen

Uw aanvraag

Zodra u uw aanvraag indient, zal onze sales afdeling deze verwerken en beoordelen. We nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen.

De ontwikkeling van uw voedingssupplementen

Ontwikkeling

U levert het recept aan, de ontwikkeling verzorgen we samen met u.

Inkoop van grondstoffen

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

De productie van uw voedingssupplementen

Produceren

We voorzien de tabletten van een geschikte coating. We verwerken uiteenlopende soorten coatings, van sealcoatings, kleurcoatings, moisture protection coatings tot natuurlijke alternatieven.

De verpakking van uw voedingssupplementen

Verpakken

We verpakken uw gecoate tabletten volautomatisch in blisters, potten of sachets.

De verzending van uw voedingssupplementen

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Tabletteren, coaten en meer

Ambi Pack is als CDMO uw toegewijde partner voor tabletproductie en het coaten van tabletten in grote volumes. Van complexe formuleringen tot unieke coatings, we passen ons proces precies aan uw behoeften aan. Onze dienstverlening gaat verder dan productie; we zijn uw sparringpartner voor het beste eindresultaat.

Met zorg geproduceerd, voorzien van unieke coatings en zorgvuldig verpakt in de gewenste verpakkingsvorm, bieden wij eindproducten die zich onderscheiden op de markt. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ambi Pack werkt volgens FSSC 22000 & ISO 13485 keurmerken

We beschikken over de strengste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw gecoate tabletten van de hoogste kwaliteit zijn: FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau.

AmbiPack- supplementen producent - voedingssuplementen ambipack-medicatie verpakkingen-tabletteren button_10-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten eko-logo-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738