Tabletten
coaten

Ambi Pack is uw coproducent en verpakkingspartner van gecoate tabletten. U levert uw recept bij ons aan, wij verzorgen de rest. We adviseren u over formaat en vorm van het tablet, het type coating en de verdere verpakking om van uw product een succes te maken.

Produceren, tabletteren, coaten en verpakken

Bij Ambi Pack schakelt u met één partner die uw voedingssupplementen, medische hulpmiddelen of ander producten in tabletvorm produceert en coat. De coating bevordert de stabiliteit en vergroot de aantrekkelijkheid: uw tabletten zien er mooier uit, ze zijn eenvoudiger door te slikken én de coating maskeert eventueel de smaak en geur.

We produceren exact het gecoate tablet dat u voor ogen heeft en verpakken deze vervolgens in blisters, potten of sachets, zodat u over een compleet eindproduct beschikt.

 

  Neem contact op!

  Wat wilt u produceren / verpakken?

  Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

  In 6 stappen uw product geproduceerd, getabletteerd, gecoat en verpakt


   

  Uw aanvraag

  Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

  Ontwikkeling

  U levert het recept aan, de ontwikkeling verzorgen we samen met u.

  Inkoop

  We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

  Tabletteren & coaten

  We voorzien de tabletten van een geschikte coating. We verwerken uiteenlopende soorten coatings, van sealcoatings, kleurcoatings, moisture protection coatings tot natuurlijke alternatieven.

  Verpakken

  We verpakken uw gecoate tabletten volautomatisch in blisters, potten of sachets.

  Verzending

  We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

  Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

  Tabletteren, coaten en meer

  Zelfs de meest uitdagende formuleringen verwerken we voor u. We mengen de grondstoffen exact volgens uw receptuur. Na het tabletteren brengen we een geschikte coating aan. Bij elke stap stellen we ons op als uw sparring partner en geven we advies over het beste eindresultaat. Tot en met de verpakking waarmee u uw product onderscheidend op de markt brengt.

  Ambi Pack werkt volgens FSSC 22000 & ISO 13485 keurmerken

  We beschikken over de strengste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw gecoate tabletten van de hoogste kwaliteit zijn: FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau.