De juiste verpakking
zet u op voorsprong

De juiste medische verpakking beschermt, vertelt een verhaal, verleidt potentiële klanten en is praktisch in gebruik. Ambi Pack neemt u het volledige proces uit handen; vanaf de scherpe inkoop tot en met de tijdige levering volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Blisters


We verzorgen het blisteren en verpakken in doosjes. Vrijwel elke gewenste afmeting en vorm blister leveren we snel en efficiënt.

Meer informatie

Potten


Glazen of kunststof potten, met schroef- of drukdeksel, inclusief etiketteren en verpakken in (display)doosjes.

Meer informatie

Sachets


Van een opvallende promotionele verpakking tot hoogwaardige portieverpakking, we ontwikkelen en produceren sachets op maat voor u.

Meer informatie

Overige verpakkingen


Op zoek naar een verpakking die we op dit moment nog niet leveren? We kijken graag wat we kunnen doen om tóch aan uw wensen te voldoen.

Meer informatie

Stickpacks


Stickpacks zijn praktisch, hygiënisch en bieden volop creatieve mogelijkheden. Ook kleine batches al vanaf 10.000 stuks mogelijk.

Meer informatie

Van voedingssupplementen tot medische hulpmiddelen

Ambi Pack is al 20 jaar de verpakkingsspecialist voor opdrachtgevers in uiteenlopende markten. Van medische hulpmiddelen en farmacie tot cosmetica, voedingssupplementen en voeding. Onze verpakkingslijnen zijn ingericht op blisters, potten, sachets en stickpacks, maar we staan open voor innovatie om samen met u tot een oplossing te komen die perfect past. Daarbij profiteert u van onze ervaring en certificeringen, als ISO 13485, FSSC 22000 en GMP.

Het verpakkingsproces in vogelvlucht


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte. 

Ontwikkeling

U levert uw specificaties en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in packaging.

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren. 

 

Produceren

Met eigen machines kunnen wij ook de productie van capsules, tabletten of blends voor u verzorgen.

 

Verpakken

We verpakken in blisters, sachets, stickpacks en potten. Ook verzorgen we het secundair verpakken in displaydoosjes of omdozen, bijvoorbeeld voorzien van bijsluiter.

 

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt. 

Meer weten over ons verpakkingsproces? Neem contact op met onze specialisten

Aan het woord


Op de commerciële afdeling komt uw aanvraag binnen. Maar ook als de offerte een order wordt, blijf ik op de hoogte. U kunt dus altijd bij mij terecht met vragen!

- Karin Tio, Accountmanager Ambi Pack

Kwaliteitsnormen versterken elkaar

We beschikken over alle relevante certificeringen om in de meest veeleisende sectoren te mogen verpakken: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor verpakking van het hoogste niveau.


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor verpakking, logistiek, ondersteuning, advies en ook productie
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.