Blisterverpakking

We verzorgen het blisteren en verpakken in doosjes. Vrijwel elke gewenste afmeting en vorm blister leveren we snel en efficiënt

Sachets

Van een opvallende promotionele verpakking tot hoogwaardige portieverpakking, we ontwikkelen en produceren sachets op maat voor u.

Stickpacks

Stickpacks zijn praktisch, hygiënisch en bieden volop creatieve mogelijkheden. Ook kleine batches al vanaf 10.000 stuks mogelijk.

Potten

Glazen of kunststof potten, met schroef- of drukdeksel, inclusief etiketteren en verpakken in (display)doosjes.

Overige verpakkingen

Op zoek naar een verpakking die we op dit moment nog niet leveren? We kijken graag wat we kunnen doen om tóch aan uw wensen te voldoen.

Van voedingssupplementen tot medische hulpmiddelen

Als verpakkingsbedrijf is Ambi Pack al 25 jaar de producent en verpakkingsspecialist voor opdrachtgevers in uiteenlopende markten. Van medische hulpmiddelen en farmacie tot cosmetica, voedingssupplementen en voeding. Onze verpakkingslijnen zijn ingericht op blisterverpakkingen, potten, sachets en stickpacks, maar we staan open voor innovatie om samen met u tot een oplossing te komen die perfect past. Daarbij profiteert u van onze ervaring en certificeringen, als ISO 13485, FSSC 22000 en GMP.

Het verpakkingsproces in vogelvlucht

Uw aanvraag voor voedingssupplementen

Uw aanvraag

Zodra u uw aanvraag indient, zal onze sales afdeling deze verwerken en beoordelen. We nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen.

De ontwikkeling van uw voedingssupplementen

Ontwikkeling

U levert uw receptuur en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in productie en packaging.

Inkoop van grondstoffen

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

De productie van uw voedingssupplementen

Produceren

Met eigen machines verzorgen we de productie van capsules, (gecoate) tabletten of blends voor u.

De verpakking van uw voedingssupplementen

Verpakken

We verpakken de capsules, (gecoate) tabletten of blends volautomatisch in blisters, potten, sachets of stickpacks. Desgewenst weer verder verpakt in consumentendoosjes.

De verzending van uw voedingssupplementen

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons verpakkingsproces? Neem contact op met onze specialisten

Kwaliteitsnormen versterken elkaar

We beschikken over alle relevante certificeringen om in de meest veeleisende sectoren te mogen verpakken: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor verpakking van het hoogste niveau.

eko-logo-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten button_10-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten ambipack-medicatie verpakkingen-tabletteren AmbiPack- supplementen producent - voedingssuplementen

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738