Uw producten perfect in onze blisterverpakkingen en doosjes verpakt

Uw producten zijn in een blisterverpakking optimaal beschermd en lang houdbaar. Als uw totaalpartner verzorgen we de totale packaging, inclusief de doosjes, een eventuele bijsluiter en bijvoorbeeld een tamper-evident zegel; we leveren verpakte producten die helemaal klaar zijn om te verkopen.

Overigens produceren we voor veel klanten ook de capsules en tabletten die in de blisters gaan. Met Ambi Pack als uw co-producent en co-packer is alles in één keer perfect geregeld.

Lees meer

Neem contact op

In 6 stappen uw capsules of tabletten in een blisterverpakking

Uw aanvraag voor voedingssupplementen

Uw aanvraag

Zodra u uw aanvraag indient, zal onze sales afdeling deze verwerken en beoordelen. We nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen.

De ontwikkeling van uw voedingssupplementen

Ontwikkeling

U levert het artwork van de verpakking bij ons aan, wij verzorgen de rest. Uiteraard kunnen we ook de productie van uw capsules en tabletten verzorgen.

Inkoop van grondstoffen

Inkoop

We verzorgen de volledige inkoop van aluminiumfolie, vormfolie en vouwkartonnage voor u.

De productie van uw voedingssupplementen

Blisteren & kartonneren

Na blisteren kunnen we de blisters in de gewenste hoeveelheden voor u verpakken in doosjes. De doosjes kunnen we bundelen of direct verpakken in een omdoos.

De verpakking van uw voedingssupplementen

Extra services

In overleg met u maken we de eindverpakking exact zoals u wenst, inclusief bijsluiter en sluitzegels bijvoorbeeld.

De verzending van uw voedingssupplementen

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Wat is een blisterverpakking?

Bij een blisterverpakking kunt u denken aan de bekende doordrukstrip voor medicijnen. Blisterverpakkingen bestaan echter in allerlei vormen en maten en zijn geschikt voor verschillende kleine soorten producten.  Een ideale verpakking om bijvoorbeeld voedingssupplementen en medicijnen in te verpakken, vooral omdat de producten lang houdbaar blijven.

Van voedingssupplementen tot medicijnen

Voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en medicijnen worden met grote zorg geproduceerd en verdienen een verpakking van hetzelfde niveau. Zo is Ambi Pack onder andere specialist in blisterverpakkingen voor medicijnen. Maar ook in de andere markten heeft Ambi Pack vele jaren ervaring. We kennen de richtlijnen en eisen en adviseren u graag over de blisterverpakking die het beste bij uw producten past.

Blisterverpakkingen en meer

Heeft u bijzondere wensen? Ambi Pack is uw fabrikant voor blisterverpakkingen. Wij bedenken een manier om aan al uw wensen te voldoen. Krijgen uw producten een andere verpakking en moet de huidige voorraad eerst ontblisterd worden? Wij verzorgen het voor u. Een afwijkende vorm? We hebben diverse stansen en vormblokken, waarmee veel mogelijk is. Verschillende capsules op één blister? 1 tablet per blister voor samplingdoeleinden? Onze vakmensen maken het mogelijk.

Ambi Pack werkt volgens GMP, FSSC 22000 & ISO 13485 keurmerken

We beschikken over de strengste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw blisterverpakking van de hoogste kwaliteit is: GMP, FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking in blisters van het hoogste niveau.

AmbiPack- supplementen producent - voedingssuplementen ambipack-medicatie verpakkingen-tabletteren button_10-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten eko-logo-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738