Overige
verpakkingen

Ambi Pack gelooft in klantgedreven innovatie. Bent u op zoek naar een verpakking die we op dit moment nog niet leveren? Dan investeren we in nieuwe technieken om tóch aan uw wensen te voldoen.

Uw producten perfect verpakt

Als u niet direct de verpakking vindt die u in gedachten heeft, neem dan zeker contact met ons op. Pouches, doypacks of tubes, onze vakmensen schrikken er niet van terug.

Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden of we ontwikkelen een compleet nieuwe verpakking. Zo hebben we in het verleden ons portfolio regelmatig uitgebreid.

 

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

Het verpakkingsproces in vogelvlucht


 

Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Ontwikkeling

U levert uw specificaties en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in packaging.

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

Produceren

Met eigen machines verzorgen we ook de productie van capsules, tabletten of blends voor u.

Verpakken

We verpakken in blisters, sachets, stickpacks en potten. Ook verzorgen we het secundair verpakken in displaydoosjes of omdozen, bijvoorbeeld voorzien van bijsluiter.

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Verpakken en doorpakken

We zijn de coproducent en verpakkingspartner van veel bedrijven in de medische hulpmiddelen en medicijnen tot cosmetica, voedingssupplementen en voeding. In vrijwel elke markt volgen de veranderingen elkaar snel op en in deze dynamiek ontstaan vaak de beste ideeën, zeker ook op verpakkingsgebied. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te brainstormen over uw nieuwe verpakking.

Ambi Pack werkt volgens GMP, FSSC 22000 & ISO 13485 keurmerken

We beschikken over de strengste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw blisters van de hoogste kwaliteit zijn: GMP, FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau.