Overige
verpakkingen

Ambi Pack gelooft in klantgedreven innovatie. Bent u op zoek naar een verpakking die we op dit moment nog niet leveren? Dan investeren we in nieuwe technieken om tóch aan uw wensen te voldoen.

Uw producten perfect verpakt

Als u niet direct de verpakking vindt die u in gedachten heeft, neem dan zeker contact met ons op. Pouches, doypacks of tubes, onze vakmensen schrikken er niet van terug.

Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden of we ontwikkelen een compleet nieuwe verpakking. Zo hebben we in het verleden ons portfolio regelmatig uitgebreid.

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

Het verpakkingsproces in vogelvlucht


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Ontwikkeling

U levert uw specificaties en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in packaging. 

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren. 

 

Produceren

Met eigen machines verzorgen we ook de productie van capsules, tabletten of blends voor u.

 

Verpakken

We verpakken in blisters, sachets, stickpacks en potten. Ook verzorgen we het secundair verpakken in displaydoosjes of omdozen, bijvoorbeeld voorzien van bijsluiter.

 

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt. 

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Verpakken en doorpakken

We zijn de coproducent en verpakkingspartner van veel bedrijven in de medische hulpmiddelen en medicijnen tot cosmetica, voedingssupplementen en voeding. In vrijwel elke markt volgen de veranderingen elkaar snel op en in deze dynamiek ontstaan vaak de beste ideeën, zeker ook op verpakkingsgebied. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te brainstormen over uw nieuwe verpakking.


Capsules

U levert uw recept aan, wij verzorgen de productie. Alle capsuleformaten en soorten zijn mogelijk.
Lees meer

Tabletten & Coaten

Van gecoate tabletten tot kauw- en smelttabletten, in diverse vormen en formaten. Zelfs de meest uitdagende formuleringen verwerken we voor u.
Lees meer

Blisters

We verzorgen het blisteren en verpakken in doosjes. Vrijwel elke gewenste afmeting en vorm blister leveren we snel en efficiënt.
Lees meer

Sachets

Van een opvallende promotionele verpakking tot hoogwaardige portieverpakking, we ontwikkelen en produceren sachets op maat voor u.
Lees meer

Stickpacks

Stickpacks zijn praktisch, hygiënisch en bieden volop creatieve mogelijkheden. Ook kleine batches al vanaf 10.000 stuks mogelijk.
Lees meer

Potten

Glazen of kunststof potten, met schroef- of drukdeksel, inclusief etiketteren en verpakken in (display)doosjes.
Lees meer


Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten

Kwaliteitsnormen versterken elkaar

We beschikken over alle relevante certificeringen om in de meest veeleisende sectoren te mogen verpakken: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor verpakking van het hoogste niveau.


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: direct een offerte, snel schakelen en korte doorlooptijden
  • Innovatief: als het nog niet bestaat, bedenken we het samen met u
  • Flexibel: grote oplagen en kleine batches (voor promoties of testen)
  • Betrouwbaar: alle benodigde certificaten en vergunningen
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.