Potten
afvullen

Potten en flesjes zijn praktisch, handzaam, bieden bescherming én volop mogelijkheden voor een opvallende uitstraling. Ambi Pack denkt met u mee over de verpakking die het beste bij uw producten past en verzorgt de complete packaging, van afvullen tot gereed product.

Uw producten perfect in potten verpakt

Glazen of kunststof potten, met schroef- of drukdeksel, we kopen de basismaterialen scherp in en verzorgen alles voor u, inclusief etiketteren en verpakken in vouwdoosjes. We leveren verpakte producten die helemaal klaar zijn om te verkopen.

Overigens produceren we voor veel klanten ook de capsules en (gecoate) tabletten die in de potten gaan. Met Ambi Pack als uw coproducent en co-packer houdt u alles in één hand.  

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

In 6 stappen uw producten in potten verpakt


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Ontwikkeling

U levert uw producten en het artwork van de verpakking bij ons aan, wij verzorgen de rest. Uiteraard kunnen we ook de productie van uw capsules, (gecoate) tabletten of blends verzorgen.

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Ook kunt u zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren. 

 

Afvullen

Met onze eigen machines vullen we potten af met uw producten. We voorzien de potten van een etiket en code. In overleg voegen we bijvoorbeeld een droogzakje, tamper evident zegel, necksleeve of inductieseal toe.

 

Kartonneren

We kunnen de potten per stuk in vouwdoosjes voor u verpakken. Ook bundelen en verpakken in een omdoos zijn vanzelfsprekend mogelijk.

 

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt. 

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Van capsules tot probioticapoeder

Potten zijn geschikt voor de meest uiteenlopende producten: poeders, tabletten, capsules en andere vaste, halfvaste en vloeibare producten. Wij werken al vele jaren voor opdrachtgevers in de voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en farmacie. Juist onze marktkennis stelt ons in staat meerwaarde te bieden en sluitende oplossingen aan te reiken.

Potten en meer

We kunnen de potjes in bulk bij u afleveren, maar u maakt pas echt gebruik van onze expertise als u het totale proces aan ons overlaat. We voegen bijvoorbeeld een droogzakje of bijsluiter toe, plaatsen een tamper evident zegel en sluiten de potjes af met een necksleeve of inductieseal. Per stuk in vouwdoosjes verpakken? Geen probleem. Uw wensen zijn leidend, de techniek is voor onze rekening.

Ambi Pack werkt volgens GMP, FSSC 22000 & ISO 13485 keurmerken

We beschikken over de strengste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw potten van de hoogste kwaliteit zijn: GMP, FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau.


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: korte doorlooptijden en een capaciteit tot 40.000 potten per dag
  • Afnamevrijheid: zowel grote als kleine batches mogelijk
  • Flexibel: kunststof of glazen potten, voorzien van schroef- of drukdeksel, pressure of IHS seal
  • Ontzorging: één totaalpartner voor verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Veelzijdig: verwerking van vloeibare, halfvaste en vaste producten
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.