Sachets

Van een opvallende promotionele verpakking tot hoogwaardige portieverpakking, Ambi Pack ontwikkelt en produceert voor u de sachets waarmee u zich onderscheidt in de markt. Van vaste tot vloeibare producten, van poeders tot granulaten. 

Uw producten perfect in sachets verpakt

Sachets zijn gebruiksvriendelijk, hygiënisch en de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Op onze eigen machines maken we voor u tijdschriftensachets, duo-sachets (eventueel met perforatie) of sachets met doseercurve van elke gewenste afmeting. In een opvallend formaat, met een prachtig bedrukte folie? We adviseren u graag over creatieve en hoogwaardige verpakking van uw producten.

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

In 6 stappen uw producten in sachets verpakt


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Ontwikkeling

U levert uw producten en het artwork bij ons aan, wij verzorgen de rest. Ook kunnen we de productie van uw capsules, tabletten of blends verzorgen.

Inkoop 

We kunnen de volledige inkoop van verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren. 

Sachetteren

Met onze eigen machines vullen we uw producten af in sachets.

 

Verpakken

Eventueel verpakken we de sachets in consumentendoosjes of displays.

 

Verzending 

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Van cosmetica tot supplementen

Juist vanwege de veelzijdige mogelijkheden verpakken we met grote regelmaat cosmeticamedische hulpmiddelen en medicijnen, maar ook voedingssupplementen en voeding in de meest uiteenlopende sachets. Ambi Pack schakelt snel als u eenmalig een kleine promotionele batch nodig heeft of we werken structureel samen in het verlengde van uw eigen productiefaciliteit. We vullen onze samenwerking geheel naar wens in.

Sachets en meer

Bij Ambi Pack kijken we altijd verder dan alleen de verpakking. We denken met u mee en voegen waarde toe met aanvullende services. Is het voor uw klanten handig als een aantal sachets in een week- of maandverpakking zijn verpakt? Dan realiseren we dat. Wilt u grondstoffen mengen in een bepaalde blend? Wij zorgen ervoor. U schakelt met één partner, van inkoop tot uitlevering.

Ambi Pack werkt volgens GMP, FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL keurmerken

We beschikken over de strengste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw sachets van de hoogste kwaliteit zijn: GMP, FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau. 


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: korte doorlooptijden en een capaciteit tot 250.000 sachets per dag
  • Flexibel: vrijwel alle materiaalsoorten en afmetingen zijn mogelijk
  • Ontzorging: één totaalpartner voor verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Veelzijdig: verwerking van vloeibare, halfvaste en vaste producten
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas folieleveranciers en leveranciers van vouwkartonnage

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.