Stickpacks

Ambi Pack is flexibel in kleine verpakkingen. We produceren tot 75.000 stickpacks per dag, maar ook kleine batches verzorgen we graag voor u. Al vanaf 10.000 stuks kunt u bij ons afnemen. Met eigen vakmensen en machines passen we onze schaalgrootte aan uw wensen aan.

Uw producten perfect in stickpacks verpakt

Stickpacks zijn praktisch, hygiënisch en bieden volop creatieve mogelijkheden.

We werken samen met diverse folieleveranciers, waardoor we scherp kunnen inkopen en altijd weer onderscheidende materiaaloplossingen bieden. Professioneel bedrukt, zodat uw producten precies de gewenste uitstraling krijgen. Voorzien van easy opening voor extra gebruiksgemak.

 

Neem contact op!

Wat wilt u produceren / verpakken?

Hoeveel wilt u produceren / verpakken?

In 6 stappen uw producten in stickpacks verpakt


Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Ontwikkeling

U levert uw producten en het artwork van de verpakking bij ons aan, wij doen de rest. Ook het mengen van grondstoffen tot een bepaalde blend verzorgen we voor u. 

Inkoop 

We kunnen de volledige inkoop van verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

Produceren

Met eigen machines verzorgen we de verdere productie van de stickpacks voor u.

Verpakken

Desgewenst verpakken we de stickpacks in consumentendoosjes of displays.

Verzending 

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt. 

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Van shake tot crème

We verpakken voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en cosmetica in stickpacks, maar bijvoorbeeld ook kruiden en sauzen. We kennen deze markten als geen ander en weten welke eisen worden gesteld op het gebied van hygiëne en veiligheid. Met name voor vloeistoffen en poeders zijn stickpacks ideaal. Onze eigen machinelijnen zijn er volledig op toegerust, onze vakmensen waarborgen korte doorlooptijden en de hoogste kwaliteit.

Stickpacks en meer

Bij Ambi Pack kijken we altijd verder dan alleen de verpakking. We denken met u mee en voegen waarde toe met aanvullende services. Is het voor uw klanten handig als een aantal stickpacks in een week- of maandverpakking zijn verpakt? Dan zorgen wij daarvoor. Wilt u advies over de beste consumentendoosjes of displays, een afwijkend formaat of materiaal? We zorgen ervoor dat uw sticks boven de concurrentie uitsteken.

Ambi Pack werkt volgens FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL keurmerken

We beschikken over de strengste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw stickpacks van de hoogste kwaliteit zijn: FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau. 


De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: korte doorlooptijden en een capaciteit tot 75.000 stickpacks per dag
  • Afnamevrijheid: ook kleine batches al vanaf 10.000 stuks
  • Flexibel: diverse afmetingen en materialen mogelijk
  • Ontzorging: één totaalpartner voor verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas folieleveranciers en leveranciers van vouwkartonnage

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 (0)78 6820738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.