Voordelen van onze stickpacks

Onze stickpacks zijn ideaal voor diverse toepassingen vanwege hun handige en compacte ontwerp. Ze bieden gemak, nauwkeurige dosering en een aantrekkelijke presentatie. Ideaal voor eenmalige doseringen en sample verpakkingen, geschikt voor een breed scala aan producten en sectoren.

Lees meer

Neem contact op

In 6 stappen uw producten in stickpacks verpakt

Uw aanvraag voor voedingssupplementen

Uw aanvraag

Zodra u uw aanvraag indient, zal onze sales afdeling deze verwerken en beoordelen. We nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen.

De ontwikkeling van uw voedingssupplementen

Ontwikkeling

U levert uw producten en het artwork van de verpakking bij ons aan, wij doen de rest. Ook het mengen van grondstoffen tot een bepaalde blend verzorgen we voor u.

Inkoop van grondstoffen

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

De productie van uw voedingssupplementen

Produceren

Met eigen machines verzorgen we de verdere productie van de stickpacks voor u.

De verpakking van uw voedingssupplementen

Verpakken

Desgewenst verpakken we de stickpacks in consumentendoosjes of displays.

De verzending van uw voedingssupplementen

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Van shake tot crème

We verpakken voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en cosmetica in stickpacks, maar bijvoorbeeld ook kruiden en sauzen. We kennen deze markten als geen ander en weten welke eisen worden gesteld op het gebied van hygiëne en veiligheid. Met name voor vloeistoffen en poeders zijn stickpacks ideaal. Onze eigen machinelijnen zijn er volledig op toegerust, onze vakmensen waarborgen korte doorlooptijden en de hoogste kwaliteit.

Stickpacks en meer

Bij Ambi Pack gaan we verder dan alleen het verpakken van uw producten. Als CDMO met uitgebreide ervaring in co-packing, zijn we gespecialiseerd in het afvullen en verpakken van stickpacks volgens uw wensen. Door onze nauwe samenwerking met folieleveranciers kunnen we materialen van de hoogste kwaliteit bieden en uw producten voorzien van opvallende en professionele verpakkingen.

Samen zorgen we ervoor dat uw producten zich onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achterlaten bij uw klanten.

Ambi Pack werkt volgens GMP, FSSC 22000 & ISO 13485 keurmerken

We beschikken over de strengste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw blisters van de hoogste kwaliteit zijn: GMP, FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau.

AmbiPack- supplementen producent - voedingssuplementen ambipack-medicatie verpakkingen-tabletteren button_10-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten eko-logo-ambipack-tabletten-sachets-gecoate tabletten

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738